StoryEditorOCM
NeretvaPOVODOM DANA GRADA

Župan u Metkoviću: Ovo je uzoran i dobro vođen grad

Piše DV
20. srpnja 2021. - 11:30
Povodom Dana Grada Metkovića i blagdana njegova zaštitnika sv. Ilije, jučer je održana svečana sjednica Gradskog vijećaDnŽ

Povodom Dana Grada Metkovića i blagdana njegova zaštitnika sv. Ilije, jučer je održana Svečana sjednica Gradskog vijeća. Sjednici su nazočili saborski zastupnik i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Branko Bačić, župan Nikola Dobroslavić kao izaslanik predsjednika Vlade RH, zamjenik župana Joško Cebalo, savjetnica župana Žaklina Marević, gradonačelnici i načelnici te ostali uzvanici.

Župan Dobroslavić čestitao je gradonačelniku Daliboru Milanu, predsjedniku i članovima Gradskog vijeća te svim Metkovkama i Metkovcima njihov dan, istaknuvši kako je Metković uzoran i dobro vođen Grad. “Ova uprava je, kroz svoj rad i odnos, vratila gradu stabilnost i pomirljivost te okrenutost razvoju i građanima.”, rekao je među ostalim župan te dodao kako je to i razlog potpore građana na nedavnim lokalnim izborima.

Gradonačelnik Dalibor Milan u svom je obraćanju, uz videozapis, predstavio sve projekte koje je ova gradska uprava napravila u proteklom razdoblju, govoreći pritom posebno o onima koji se odnose na infrastrukturu, socijalna pitanja, kulturu i sport. Istaknuo je kako se tu ukupno radi o 500 milijuna kuna ulaganja, bilo da se radi o realiziranim projektima ili pak onima koji su u tijeku.

Na sjednici su dodjeljena i godišnje nagrade Grada Metkovića zaslužnim građanima i udrugama.

16. travanj 2024 07:58