StoryEditorOCM
KorčulaSTOMATOLOG S KORČULE |

DENIS KAŠTELAN SVOJOM PORUKOM ODUŠEVIO OTOČANE Ostali smo na poslu zbog vas - vi ostanite doma zbog nas!  

Piše Dora Lozica
17. ožujka 2020. - 10:54
Poruka doktora s Korčule koja se širi društvenim mrežama oduševila je Korčulane, a riječ je o jednom od omiljenih doktora stomatologa u korčulanskog Domu zdravlja, Denisu Kaštelanu. S njim je rado pozirala i medicinska sestra Maja Oreb, a doktor Kaštelan poručio je otočanima kako opasnosti treba biti svjestan. Ipak, bolni zub ne zna da nam prijeti koronavirus, a u slučaju da vas zaboli, zubari su na radnom mjestu!

"U ovom trenutku moramo, svatko na svoj način, potaknuti ljude da budu odgovorni. Bit će vremena za sve, u ovim trenucima moramo biti svjesni opasnosti, što manje se kretati i održavati što manje kontakata. Većina ljudi je ipak svjesna opasnosti. Mi smo, prema preporuci naše Komore, smanjili aktivnosti u ambulantama, tu smo u slučaju da nekoga zaboli zub, ali uz prethodnu najavu telefenom jer ne želimo da se stvori gužva pred čekaonicom", pručio je dr. Kaštelan.

Inače na otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu za sad još uvijek nema potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom. Uz dodatne mjere opreza i pridržavanje uputa Stožera, život se na otoku još uvijek odvija neometano.
20. travanj 2024 10:55