StoryEditorOCM
KonavlePRODUKCIJA NA VISINI |

KAD KONAVLJANI ZAPJEVAJU Prijenos Konovizije na webu, moći će se gledati iz sigurnosti domova

Piše DV
8. kolovoza 2020. - 11:31
Konovizija 2021, koja je na rasporedu u petak 12. veljače 2021. od 20 sati, moći će se gledati na našoj službenoj web stranici!
Konovizija će prvi put u svojoj kratkoj povijesti raditi produkciju prijenosa te će omogućiti svima, koji ne budu svjedočili natjecanju konavoskih sela u pjevanju na licu mjesta, da iz udobnosti, ali i sigurnosti, svog doma uživaju gledajući prijenos putem Konovizije TV na našoj službenoj web stranici.

„Produkcija prijenosa je tehnički zahtjevan zadatak, i veliki korak za nas koji smo htjeli napraviti kako bi Konovizija u svim aspektima bila pod našom kontrolom, a sve sa ciljem da našim gledateljima ponudimo što kvalitetniji proizvod. Vjerujemo da će uz naš prijenos i Konoviziju TV na našoj službenoj stranici iskustvo gledanja Konovizije biti zanimljivije i bogatije nego ikada“ smatra Toni Čeović.

Osim samog prijenosa finalne večeri Konovizija TV će uključivati i uvodnu emisiju koju će, kako je već najavljeno, voditi Kate Lujo, a dodatni programi i iznenađenja otkrivat će se kako se sama Konovizija bude približavala.
17. travanj 2024 23:29