StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKORONAVIRUS SE VRAĆA

Oglasio se Nacionalni stožer: U protekla 24 sata oboljelih ima diljem Hrvatske, ukupno ih je 19

Piše DV
20. lipnja 2020. - 14:58
Rijeka, 310320 REPORTAZA ZA JUBILARNI BROJ JUTARNJEG!!!! KBC RI, Susacka bolnica. Objedinjeni hitni bolnicki prijem, poznatiji kao Hitna pomoc prva je crta fronte sa Covidom-19. Koronavirus unio je preinake u gotovo sve odjele bolnica, ali mozda i najvise u protokole, postupanja i infrastukturu hitnih prijema. Na fotografiji: priprema za prihvat pacijenta sa sumnjom na Koronavirus.CROPIX
Nacionalni stožer civilne zaštite u subotu se priopćenjem oglasio s najnovijim podacima o epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj.
Kako su izvijestili, u protekla 24 sata na području države registrirano je ukupno 19 novooboljelih.
U Splitsko-dalmatinskoj zabilježeno je 7, u Gradu Zagrebu 6, u Osječko-baranjskoj županiji dvoje oboljelih, a po jedna novozaražena osoba evidentirana je i u Primorsko-goranskoj, Zagrebačkoj, Brodsko-posavskoj i Šibensko-kninskoj županiji.
- U posljednja 24 sata zabilježeno je 19 novih slučajeva pa je do sada ukupno zabilježeno 2.299 pozitivnih osoba na virus Covid-19. Dosad su se oporavile 2.142 osobe. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Još je 50 osoba na liječenju.
Trenutno je potvrđeno ukupno 2.299 osoba zaraženih koronavirusom i u posljednja 24 sata zabilježeno je 19 novih slučajeva. Jedna novooboljela osoba je iz Primorsko-goranske županije, jedna iz Zagrebačke županije, šest je novooboljelih osoba iz Grada Zagreba, sedam novooboljelih osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, jedna je novoboljela osoba iz Brodsko-posavske županije i jedna je novooboljela osoba iz Šibensko-kninske županije.

2.142 osobe su se oporavile. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječi 8 osoba.

Preminulo je stotinu i sedam osoba.

Do sada je testirano 72.202 osoba, od toga 388 u posljednja 24 sata, navodi se u priopćenju.
24. travanj 2024 09:53