StoryEditorOCM
Crna kronikaISTRAGA U TIJEKU|

ZASAD NEMA USPJEHA Policija i dalje traži vatreno oružje iz noćašnje pucnjave

Piše DV
4. lipnja 2020. - 10:24
Dubrovnik, 040620. Sinoc,3. lipnja, u 23:05 sati u obiteljskoj kuci u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godisnjak je iz vatrenog oruzja pucao u 68-godisnjaka i 67-godisnjakinju koji su zadobili teske tjelesne ozljede. Na fotografiji: Policija pretrazica okolicu.CROPIX
Po Šipčinama i dijelu Konala policija je i dalje u potrazi za vatrenim poružjem kojim je 37-godišnji D.G. u obiteljskoj kući u Postranjskoj 4 sinoć upucao roditelje, B.G. i A.G. Kako neslužbeno doznajemo, vatreno oružje navodno je u vlasništvu propucanog 68-godišnjaka, no dubrovačka policija ništa ne može potvrditi dok oružju još uvijek nema traga. U tijeku je još uvijek i ispitivanje susjeda u Postranjskoj i okolnim ulicama te ulici Andrije Hebranga kako bi se rasvijetlile okolnosti noćašnje tragedije.

Uhićeni napadač je pod kriminalističkim ispitivanjem, a uskoro slijedi i kvalifikacija kaznenog djela, koje će vjerojatno glasiti 'dvostruko ubojstvo u pokušaju'. Čeka se i sudac istrage koji bi trebao odrediti daljnji pritvor napadača te psihološka evaluacija. Po završetku prvog kriminalističkog ispitivanja, uhićeni 37-godišnjak bit će prepraćen u pritvor, no još uvijek nije poznato koliko će ispitivanje potrajati.

U međuvremenu, na odjelu intenzivne njege liječnici se još uvijek bore za život njegove 67-godišnje majke koja je pretrpjela prostrijelne pozljede glave, te oca koji je pretrpio torakalne i prostrijelne rane vratne kralježnice.

VEZANE VIJESTI

POLICIJA OKUPIRALA KONO Rastrojeni sin upucao roditelje, bore im se za život
16. travanj 2024 20:58