StoryEditorOCM
VaterpoloPRIJELAZNI ROK |

PREGOVORI U TIJEKU Jugova topovnjača i povratnik u reprezentaciju odlazi u redove novog prvaka Srbije!?

Piše Tonči Vlašić
8. lipnja 2021. - 08:07
Paulo Obradović u kapici Jug Adriatic osiguranja u finalnoj utakmici Regionalne lige 2021. u Zagrebu protiv Radničkog iz Kragujevca Srdjan Vrančić/Cropix

Sportski žurnal piše kako Radnički iz Kragujevca, koji je prije neki dan osvojio po prvi put naslov prvaka Srbije, a koji je ove sezone uzeo i Regionalnu ligu, želi složiti još jaču momčad za iduću sezonu.

Nakon što ga je napustio Strahinja Rašović, u rubriku dolasci upisao je ime Miloša Ćuka, srpskog reprezentativca, koji je u sezoni 2020./21. igrao za Novi Beograd, a prije toga za zagrebačku Mladost iz koje bi trebao doći Josip Vrlić, hrvatski reprezentativni centar, koji je već nosio kapicu kluba iz Kragujevca. Vrlić je s Jugom osvojio 2016. naslov prvaka Europe.

Zatim, Sportski žurnal piše kako se vode pregovori, s izgledima da budu uspješno završeni, s Paolom Obradovićem, iskusnim igračem Juga, koji je opet na popisu hrvatskog izbornika Ivice Tucka. Obradoviću je istekao ugovor s Jugom. Hoće li po treći put napustiti Gruž?

Grci stigli

Jug je potvrdio dolazak dvojice Grka iz Olympiacosa, centra Konstantinosa Kakarisa i beka Stylianosa Argyropoulosa. Prvi će uskočiti umjesto Luke Lončara i Amerikanca Alexa Oberta (Lončar ide u PRO Recco, Obert bi trebao zaključiti karijeru), a drugi će zamijeniti Daniila Merkulova, Rusa, koji odlazi u Ferencvaros. Jug sad ima trojicu Grka (Alex Papanastasiou je stigao 2018. godine iz Glyfade).

Za vrijeme Final 8 europske Lige prvaka u Beogradu, u prijenosima utakmica na Sport Klubu, isticalo se kako Jug ima želju vratiti Mara Jokovića iz AN Brescie i Marka Macana iz WASPO 98n Hannovera...

Još prije se pisalo kako je na listi želja Lovre Miloš iz zagrebačke Mladosti, koju je napustio Andro Bušlje, te se vratio u Olympiacos gdje će igrati i Marko Bijač, koji je s PRO Reccom osvojio naslov prvaka Europe. I drugi Dubrovčanin odlazi iz redova novog prvaka Europe: Nikša Dobud je dogovorio odavno sve sa splitskim Jadranom u koji je sad stigao, tj. vratio se iz Spandaua Marino Čagalj, a trebali bi doći Luka Bukić i Konstantin Kharkov, dvojica iz udarne postave zagrebačke Mladosti. 

Šuška se kako bi splitskog Jadrana trebao s klupe voditi Sandro Sukno...

Ne računajući posudbe, Obradović je Juga prvi put napustio 2012. kad je prešao u riječko Primorje. Vratio se dvije godine poslije, igrao za Jug do 2017. nakon čega je dvije sezone nosio kapicu Olympiacosa

Radnički iz Kragujevca je uzeo Jugu naslov pobjednika Regionalne lige, dobio ga u finalu turnira u Zagrebu, neće mu sad uzeti i Obradovića?

23. travanj 2024 10:19