StoryEditorOCM
VaterpoloPRIJELAZNI ROK |

ODE I MEDO, ODE PO ‘MIROVINU‘ Paulo Obradović seli nakon Olimpijskih igara u Tursku, oprostio se od Jugove kapice

Piše Tonči Vlašić
11. srpnja 2021. - 17:05

Nije prihvatio ponudu Radničkog iz Kragujevca, imao je ponudu iz Turske, isticao je, dobra je ponuda, ali pričekat ću razgovor s Jugom. Ne znamo je li razgovarao, ali sad je stigla vijest iz Turske, oglasio se Vaterpolski klub Enka: Paulo Obradović je naš član.

Odlazi tako Medo iz Juga, igrat će na Olimpijskim igrama u Tokiju za Hrvatsku, trebao bi biti od velike pomoći, može on to, a potom će, očito, skupljati novce za stare dane jer, 35 mu je na leđima, muku je mučio s ozljedama. Opet, unatoč tome, kad je bilo stani, pani, uzeo bi loptu, preuzeo odgovornost, te u većini slučajeva pogodio. Nadamo se kako će tako biti i u Tokiju.

Jedna utakmica, spremi ga, majstor je tu. Šteta što na kraju i on odlazi iz Juga. Međutim, tako je to. Enka je ponudila više, dosta više. Potpisao je na dvije godine. S obzirom na njegove godine, to je na kraju konačni oproštaj od Juga, pamtit će se kako mu je zadnja utakmica u kapici najtrofejnijeg hrvatskog kluba bila peta, majstorica za hrvatskog prvaka u Gružu protiv Mladosti. Nije završila lijepo, već porazom, te je sezona završila bez trofeja, međutim, dosta više je lijepih trenutaka po kojem ćemo pamtiti njegove nastupe u kapici dubrovačkog velikana, kao i što će se, bez obzira na rezultat u Tokiju, uvijek pamtiti njegove utakmice i u kapici reprezentacije. 

Prvak Europe s Jugom, bio je to i s Olympiacosom, zatim olimpijski pobjednik s Hrvatskom u Londonu, te europski prvak u Zagrebu...

Ima toga još puno, puno, igrao je osim za Olympiacos i za riječko Primorje, i tamo je osvajao trofeje, ali samo spomenuto je dovoljno da se zna o kakvom je igraču riječ.

25. travanj 2024 02:16