StoryEditorOCM
VaterpoloTURNIR U ZAGREBU |

KUP HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE Jugaši na poluvremenu vodili sa 4:3, ali nakon toga nije išlo... u finalu dva sastava iz Jugove skupine

Piše Tonči Vlašić
19. kolovoza 2020. - 20:41
Ante Jerković (Jug Adriatic osiguranje, kapica broj 12) u borbi s protivničkim centrom foto: Tonči Vlašić
Jugaši će na kraju završnog turnira Kupa Hrvatske za mlađe kadete, koji se igra u Zagrebu, igrati za sedmo mjesto protiv Medveščaka. U razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta izgubili su od splitskog Jadrana s 8:6, dok je Medveščak poražen od gradskog rivala, Mladosti, s 9:4. Protiv Jadrana momčad trenera Željka Vukčevića vodila je na poluvremenu sa 4:3 nakon čega je suparnik nanizao pet pogodaka te početkom posljednje četvrtine vodio s 8:4. 

Jug Adriatic osiguranje je protiv Jadrana igrao u sastavu: Antoan Špilar, Tino Savinović, Juraj Kulušić, Luka Čurlin, Ante Jerković (1), Mateo Benussi (1), Antonio Hezonja, Lovro Zvono, Maro Šušić, Nikola Perak (1), Marin Zeko (1), Petar Kulaš (1), Marino Brzica i Niko Đerek (1).

Solaris i Primorje EB, dva prvoplasirana sastava skupine 'A' u kojoj je igrao Jug AO, finalisti su završnog turnira. Šibenski sastav je sa 16:9 svladao je Opatiju, dok je u drugom polufinalu Primorje EB s 8:7 dobilo Zadar 1952.

Turnir završava u četvrtak, 20. kolovoza.
24. travanj 2024 21:59