StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

MINI ‘VATRENI‘ IDU U SRBIJU Mato Stanković opet može računati na Marinovića, poziv dobio i Primić, vratar Squarea

Piše Tonči Vlašić
13. rujna 2020. - 08:28
Mato Stanković, izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije, dva mjeseca prije utakmica doigravanja za odlazak na svjetsku smotru, naše čekaju dva dvoboja sa Češkom, odlučio je odigrati dva pripremna dvoboja sa Srbijom, koja također igra u dodatnim kvalifikacijama za SP, a kojoj je suparnik Finska

Hrvatska reprezentacija se okuplja u utorak, 15. rujna, u Velikoj Gorici te će se isti dan krenuti put Stare Pazove, gdje su 16. i 17. rujna zakazane dvije prijateljske utakmice s nacionalnom selekcijom Srbije. Potom će do 21. rujna u kampu Nogometnog saveza Srbije održavati treninge. U studenom su na rasporedu utakmice dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Na popisu izbornika za akciju Srbija u Staroj Pazovi su dvojica Dubrovčana, vratar Squarea Zoran Primić, te povratnik u reprezentaciju nakon ozljede i operacije, najbolji strijelac reprezentacije svih vremena, Dario Marinović na kojeg Stanković nije mogao računati u prva dva kruga kvalifikacija za SP. Marinović u novoj sezoni opet igra u Španjolskoj, i to za Jimbee Cartagenu, prvoligaša.

image
Dario Marinović (Hrvatska) foto: Tonči Vlašić


Još su pozvani: Franco Jelovčić (Halle-Gooik), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Luka Perić (Dobovec), Kristijan Čekol (Meta Catania C5), Marko Vuković (Vrgorac), Valerije Jurić (Olmissum), Matej Horvat (Olmissum), Duje Kustura (Olmissum), Josip Jurlina (Olmissum), Filip Bašković (Novo vrijeme), Antonio Sekulić (Olmissum) i Stjepan Perišić (Olmissum).
19. travanj 2024 16:36