StoryEditorOCM
OstaloPRVOLIGAŠKI STOLNI TENIS

LIBERTAS MARINKOLOR BOLJI OD PULE U PULI Jedanaesta pobjeda

Piše Tonči Vlašić
22. veljače 2020. - 18:29
Pula – Libertas Marinkolor u 13. kolu HEP Hrvatske Super lige 1:3, 5:10 i 131:154. Prvo je rezultat meča, a preostala dva rezultata su odgovor na pitanje koliko je tko dobio setova, a koliko tko poena.

Redom, utakmica u Puli počela je vodstvom Libertas Marinkolora 2:0. Donijeli su ga Dragutin Šurbek i Miho Simović, koji su bez izgubljenog seta bili bolji od Tomislava Marakovića odnosno Frane Runjića. Zatim je domaćin prepolovio prednost sastava iz Gospina polja: Aleks Krstevski je dobio Nevena Juzbašića 3:2 u setovima. Nakon toga je Simović još jednom bio uspješan, sad 3:1 protiv Marakovića, koji je dobio prvi set s 12:10, te je Libertas Marinkolor stigao očekivano do svoje jedanaeste pobjede, druge protiv Pule, koju je u 4. kolu dobio u Gospinom polju sa čistih 3:0.

Libertas Marinkolor je drugi na tablici HEP Hrvatske Super lige i tu će ostati nakon što je prošlo kolo doživio i drugi poraz ove sezone od StaRR-a, branitelja naslova, sastava koji je na savršenom učinku (sve pobjede). Treći GSTK Zagreb, koji je u 13. kolu gost Srdočija, ima sad tri pobjede manje od Libertas Marinkolora.

U 14. kolu, 14. ožujka, Libertas Marinkolor dočekuje Požegu. Pet kola je ostalo odigrati do kraja sezone.
19. travanj 2024 12:41