StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS |

DUGO SELO, A JOŠ DUŽA SERIJA ‘PITURA‘ Libertas Marinkolor dobio i šestu ove sezone, i svih šest s istim rezultatom

Piše Tonči Vlašić
8. studenog 2020. - 15:02
Ni Dugo Selo nije uspjelo zaustaviti niz Libertas Marinkolora, koji je sad još duži. Šest utakmica i svih šest pobjeda u HEP Hrvatskoj Super ligi dubrovačkog sastava sa čistih 3:0. Dugo Selo se tek može pohvaliti kako je uspjelo uzeti jedan set, nekima ni to nije uspjelo. Miho Simović, Filip Čipin i Tomisav Japec opet su bili sto posto u meču, i kad je tako, suparnici nemaju izgleda.

Naravno, tko dobro prati situaciju u hrvatskom stolnom tenisu zna kako Libertas Marinkolor za cilj ima osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Neće biti zadovoljan ako bi opet bio drugi, te isto tako zna kako jak sastav ima i varaždinski StaRR, aktualni prvak, te kako se ostali teško mogu uključiti u tu bitku i kad se sve to zna, o naslovu prvaka odlučit će međusobni ogledi Libertas Marinkolora i StaRR-a. Ali, ne smije se u tu bitku ući okrznut, možda će na kraju odlučivati i rezultati prostiv ostalih, i kad se i to zna, onda ne čudi što Simović, Čipin i Japec ne posustaju protiv 'malih'.

ČETVRTI KRUG Libertas Marinkolor - Dugo Selo 3:0
Miho Simović - Luka Zlatkov 11:3, 11:5, 11:5, Filip Čipin - Luka Martinek 13:11, 7:11, 11:8, 11:6, Tomislav Japec - Mislav Martinek 11:3, 11:9, 13:11

image
Libertas Marinkolor - Dugo Selo 3:0 foto: Tonči Vlašić

image
Tomislav Japec (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić

image
Ante Perušina, sudac meča Libertas Marinkolor - Dugo Selo 3:0 foto: Tonči Vlašić

image
Filip Čipin (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić

image
Libertas Marinkolor - Dugo Selo 3:0 foto: Tonči Vlašić

image
Svako malo treba očistit stol foto: Tonči Vlašić

image
Filip Čipin (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić

image
Sve se snima foto: Tonči Vlašić

image
Tomislav Japec (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić


U idućem krugu, 21. i 22. ovog mjeseca, 'Pituri' idu u Rijeku (Srdoči) i Pulu (Pula). Dan prije Dugog Sela trebali su ugostiti StaRR, ali je zbog korone u redovima prvaka taj susret odgođen. Kad će se igrati super derbi HEP Hrvatske Super lige, još se ne zna.
 
24. travanj 2024 08:59