StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS |

DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG Druga momčad poput prve: ‘Pituri‘, izgleda, ne znaju drugačije! I Lučica je u Zadru bila za pet!

Piše Tonči Vlašić
9. studenog 2020. - 15:30
Prva i druga momčad Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor s predsjednikom kluba Marinkom Matulovićem, te trenerom Joškom Martinovićem foto: Tonči Vlašić
Libertas Marinkolor, prva i druga momčad, čistih 14/0 u novoj sezoni! Prva momčad sa šest pobjeda drži vrh HEP Hrvatske Super lige, a druga momčad je najbolje krenula u trećem razredu, Drugoj hrvatskoj ligi – regija Dalmacija. Vodi sa svih osam pobjeda. Prva momčad želi naslov prvaka, a druga momčad za cilj ima plasman u veći rang, drugi razred, tj. Prvu hrvatsku ligu - zapad.

Iako nije bila kompletna, Ante Jupek zbog ozljede, te Marko Venier zbog obveza na poslu, nisu mogli putovati, Filip Mikulić, Marko Šarić i Antonio Giron dobili su svih pet mečeva na turniru, koji je odigran u sportskoj dvorani Bagat u Zadru. Redom, dobili su Knin sa 4:0, zatim Šibenik sa 4:0, pa sa 4:0 Zadar, nakon toga sa 4:0 još jednog zadarskog trećeligaša, Jaderu, a u 5. kolu Dalmatinac s Paga sa 4:1.

Podsjetnik, na startu sezone svladali su sva tri preostala suparnika iz Dubrovačko-neretvanske županije: Lučicu (Vela Luka), Konavljanin (Čilipi) i domaćina, Ploče, koje će 22. studenog biti domaćin idućeg turnira na kojem će 'Piture' čekati ogledi protiv sastava iz splitske regije (Nec, Kaštela, Sinj, Spin i Urania).

OSTALI ŽUPANIJSKI TREĆELIGAŠI: LUČICA TAKOĐER ZA PET!

Konavljanin, koji je na prvom turniru ostvario pobjedu i dva poraza, nije putovao u Zadar, te sad imaju jednu pobjedu i sedam poraza. Ploče, koje su na startu izgubile sva tri meča, sad su upisale dvije pobjede (Šibenik i Zadar) i tri poraza (Jadera, Knin i Dalmatinac). Ploče su igrale u sastavu: Jure Volarević, Karlo Gašić i Zoran Šutić.

Lučica je u Zadru dobila svih pet mečeva, i to Šibenik i Knin s po 4:0, a ostale je svladala sa 4:1, te sad ima sedam pobjeda i samo jedan poraz, i to od Libertas Marinkolora. Trećeligaš iz Vela Luke je u Zadru igrao u sastavu: Boris Dragojević, Marko Matas, Sanda Tasovac i Deni Berković. 
20. travanj 2024 10:08