StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE |

3. KOLO TREĆE HRVATSKE LIGE DUBROVNIK NERETVA Trojka vodećih upisala prvi gubitak, trojka sa začelja ostvarila prvi dobitak

Piše Tonči Vlašić
21. rujna 2020. - 17:04
Slivno i Rijeka su i dalje bez poraza, ali ne više i sa stopostotnim učinkom. Slivno je na Osojniku odigralo 12:12 s domaćom Torcidom Osojnik, a Rijeka je istim rezultatom zaključila gostovanje kod Pruda, kojem je to prvi bod, dok je Torcida Osojnik u prva dva kola imala pobjedu i poraz.

Treći sastav koji je u prva dva kola ostvario dvije pobjede, Ploče, izgubio je 14:10 kod Umčana, koji su stigli do prvih bodova. Prve bodove osvojila je i Gornja Vrućica, koja je sa 16:8 nadigrala kod kuće Sokol. U Vodovađi Omladinac – HVIDRA Gromača 13:11. Omladinac je ostvario drugu pobjedu, a HVIDRA Gromača drugi poraz. Nakon 3. kola svih deset trećeligaša u skupini Dubrovnik Neretva imaju najmanje po bod, dva sastava su bez poraza (Slivno i Rijeka – dvije pobjede i remi), a jedan je bez pobjede (Prud – remi i dva poraza).

Ploče su kod Umčana gubile nakon prve četiri discipline s 5:3, vodile nakon 'guma' s 9:7, a u zadnjem krugu 7:1 za domaćina! U Vodovađi također 5:3 za domaćina nakon prvog kruga, a nakon 'guma' HVIDRA Gromača je imala vodstvo 9:7 protiv Omladinca, koji je u zadnjem krugu bio bolji sa 6:2. U Gornjoj Vrućici 4:4 nakon prve četiri discipline ogleda između Gornje Vrućice i Sokola, a zatim 6:2 za domaćina na 'gumama', ali i u zadnjem krugu.

Na Osojniku bez pobjednika – 12:12. Zanimljivo, Torcida Osojnik – Slivno nakon prve četiri discipline 4:4, isti rezultat na 'gumama', te isti rezultat u posljednjem krugu. U svakoj od prve četiri discipline je bilo neizvjesno, i na 'gumama' zanimljivo, ali u zadnjem krugu, gost je uvjerljivo dobio oba pojedinca, a domaćin par i trojku. Ista je priča bila u Metkoviću: Prud – Rijeka 4:4 nakon prvog kruga, 8:8 nakon 'guma', te 12:12 nakon zadnjeg kruga.

POGLEDAJTE SEMAFOR
Poredak
: 1. Slivno 7 bodova, 2. Rijeka 7 bodova, 3. Ploče 6 bodova, 4. Omladinac 6 bodova, 5. Torcida Osojnik 4 boda, 6. HVIDRA Gromača 3 boda, 7. Umčani 3 boda, 8. Gornja Vrućica 3 boda, 9. Sokol 3 boda, 10. Prud 1 bod. Raspored 4. kola, subota, 26. rujna: Sokol – Rijeka, Ploče – Omladinac, nedjelja, 27. rujna: HVIDRA Gromača – Prud, Slivno – Umčani, Gornja Vrućica – Torcida Osojnik.
19. travanj 2024 02:44