StoryEditorOCM
NogometTURNIR NA MALE BARE |

‘DUBROVAČKI VJESNIK‘, PONOSNI MEDIJSKI POKROVITELJ DUBROVNIK KUPA ‘Zovi i prijavi se! Još jedna godina ‘ludila‘ je pred nama!‘

Piše Tonči Vlašić
15. lipnja 2020. - 15:48
Sve je spremno za Dubrovnik kup 2020., nogometni turnir na male bare u Gružu. Ističu organizatori turnira s najvećim nagradnim fondom, odlično posjećenog i odlično organiziranog, koji je prošle godine okupio rekordne 63 momčadi, kako je: Još jedna godina 'ludila' pred nama!

Otvorili su telefon (mobitel) za prijave. Broj je 098/916 5560.

- Zovi i prijavi se, te budimo i ove godine opet zajedno! Idemo još jednom: 'Brže, više i jače!' – dodali su uz napomenu: prati sve obavijesti na službenoj (facebook) stranici (www.facebook.com/DubrovnikKup).

Gruž će, kažu, opet biti mjesto ljetnog nogometnog spektakla na male bare jer, kao što kažu stihovi pjesme, kojom se slave svi uspjehi hrvatskog sporta: 'Ovdje nitko nije normalan!'.

image
Nogometni turnir na male bare 'Dubrovnik kup' foto: Tonči Vlašić


Novo izdanje Dubrovnik kupa, deveto ukupno, trebalo bi početi 12. srpnja. Prijave se primaju do 10. srpnja. Kotizacija za nastup na turniru iznosi 600 kuna. Nagradni fond je ovo ljeto zbog situacije, koju je 'potpisao' koronavirus, manji, ali dijelit će se ukupno 23.000 kuna od čega će pobjedniku pripasti 15.000 kuna. Prošle godine osmo izdanje turnira osvojila je ekipa Totalni promašaj, koja je, napisali smo nakon finala, bila na Dubrovnik kupu 2019. pun pogodak!

Nakon finala je igračima Totalnog promašaja zapljeskao i suparnik u posljednjoj utakmici turnira - Konoba Maestral Ston, koja je dobila svoja prva dva finala na Dubrovnik kupu, ali ne i treće te nije postala prva momčad koja je tri puta podigla 18 kilograma težak kameni trofej. Fast food Riva Slano je zauzela treće mjesto prošlo ljeto, njezin najveći uspjeh, a četvrto ekipa Caffe bara Puls, koji je branila naslov pobjednika.

Što će biti ovog ljeta? 

image
Nogometni turnir na male bare 'Dubrovnik Kup' foto: Tonči Vlašić
22. travanj 2024 14:09