StoryEditorOCM
ZabavaCENTAR KARLIK|

KRENITE NA VRIJEME Pripremite kožu i tijelo za ljeto!

Piše PSD.
7. travnja 2021. - 10:59

Stiglo je proljeće na kalendaru i priroda se budi. Prve zrake sunca mame na izlazak iz kuće, ali bez obzira što se sunce sramežljivo pojavljuje iza oblaka i što živa u termometru ne skače visoko, naša koža osjeća prisutnost UV zraka u svako doba godine.
Upravo zbog toga, prije samog izlaganja suncu, kožu treba pripremiti kako bi bila mekana, glatka i spremna za proljeće. Zato ću vam u ovoj kolumni dati nekoliko savjeta kako pripremiti kožu za proljeće. I, najvažnije ne zaboravite da koža pamti stoga ju obavezno morate njegovati i na vrijeme pravilno zaštititi!

Važnost pilinga lica i tijela

Odumrle stanice oduzimaju sjaj koži i sprječavaju prodor hidratantnih i hranjivih sastojaka kreme.
Sada je pravo vrijeme za MIKRODERMOABRAZIJU skin peeler da koža prodiše i udahne svježinu. Ovim tretmanom se uklanja odumrli sloj kože, a hrani ju se aktivnim sastojcima.

Pravilno čišćenje kože

Važno je obratiti pažnju čime čistite svoju kožu. Brojni čistači su alkalni i isušuju ostavljajući kožu bez sjaja. Koristite hidratantne gelove,mlijeka ili pjene na bazi glicerina. Čistač je ujedno i važan faktor koji daje izgled vaše kože i nikako ga ne zanemarujte nanijeti ujutro i navečer.
Kao specijalist u njezi kože svojim klijentima uvijek preporučujem preparate prepoznatih kozmetičkih kuća koje i sama zastupam, a u krajnjem slučaju i koristim. Svi ti preparati za njegu pomno su odabrani prema stanju kože u tom trenutku.
Lice i tijelo mažite hidratantnim kremama. Proizvodi s kolagenom će održati elastičnost kože čineći ju blistavom. Posebnu pažnju obratite na područja oko očiju jer je tu koža dosta tanja te u nedostatku vlažnosti nastaju bore.

Zaštitni faktor

Svakodnevno korištenje kreme sa zaštitnim faktorom spriječiti će prerano starenje kože. Pritom ne zaboravite na vrat i prsa gdje je koža posebno osjetljiva. Koristite kreme sa zaštitnim faktorom 30. Jedan takav odličan proizvod možete pronaći upravo u Centru KarliK, a riječ je o SOLAR SKIN SHIELD proizvodu koji u sebi ima i kolagena.
Uz dobru zaštitu za sunce neizostavan pratitelji su i noćni serumi poput naše kraljice HYALURON HYDRO BALANCE HD koji dubinski hidratizira kožu i dugoročno nadopunjuje spremište vlage.
Kako ide toplije vrijeme tako polako i odjeća sve više otkriva dijelove tijela. Stoga, riješite se celulita na vrijeme.
Za zdravu i lijepu kožu potrebno jesti puno voća i povrća, unositi dovoljne količine vode i redovito vježbati. Piling također može pomoći u borbi protiv celulita jer potiče cirkulaciju i djeluje kao limfna drenaža. SLIDE STYLER by dr.Weyergans tretman je koji se odlično bori s viškom tekućine u tijelu.
Iako ne postoje čudotvorne kreme protiv celulita, one mogu pripomoći jer i samo nanošenje proizvoda može poboljšati izgled kože. VACUSLIM 48 izbor je za one koji brzo žele doći do rezultata, a tu je REFIT tretman kojim se zateže koža, stvara novi kolagen, poboljšava tekstura kože i ono najvažnije – smanjuje celulit.
Ljeto samo što nije stiglo. Stoga krenite odmah i sad i pripremite svoju kožu i tijelo za nove avanture!

24. travanj 2024 22:34