StoryEditorOCM
ModaHRVATI ODUŠEVLJENI

I LOUIS VUITTON OBOŽAVA 'KOCKICE': Novu majicu francuskog brenda poželjet će svaka strastvena navijačica

Piše DV
14. siječnja 2020. - 10:48
Nakon posljednje kolekcije puštene povodom Kineske nove godine, luksuzni brend koji si Hrvatice vole priuštiti zasigurno je stekao još veću popularnost na našim prostorima zbog samo jednog odjevnog komada.
"Monogram Denim" nova je kolekcija francuske modne kuće Louis Vuitton, predstavljena povodom Kineske nove godine. Plava, crvena, crna i bijela osnovne su boje kolekcije, a kao motiv provlači se i patchwork tehnika - kvadratići krase traperice, ženske i muške modne dodatke i majice.
U kolekciji jedna je pamučna majica ukrala pažnju, barem nama Hrvatima jer izgleda kao da je rađena po uzorku na naše sportske dresove. Objava brenda na službenom Twitter profilu prikupila je komentare u kojima većina pratitelja komentira kako je ova majica identična dresu hrvatskih nogometaša. Ipak, LV nije pronašao inspiraciju u našem u cijelom svijetu poznatom uzorku, već je na stranici Louis Vuittona napisano da je ovaj komad posveta ikoničnom Damier uzorku, kvadratićima po kojima su torbe ovog brenda najpoznatije, osobito u smeđoj boji, donosi Gloria.
18. travanj 2024 13:24