StoryEditorOCM

JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAMU Gudovcu prezentiran još efikasniji tresač Alice PRO 58V

Piše PROMO
17. rujna 2019. - 16:05

Na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održavao od 06. do 08. rujna Entrada d.o.o je izložila svoj cjelokupni asortiman poljoprivrednih strojeva traktora i alata, kao i motora i agregata.

Svoje sadašnje i potencijalne kupce djelatnici su upoznali sa širokom paletom proizvoda renomiranih proizvođača poput Campagnole, Kiotia, Labinprogresa, SDMOa i Kohlera.

Izuzetno veliki interes maslinari su iskazali za proizvode Campagnole ponajprije za ekološke tresače maslina Alice PRO  koji ne oštećuje plod masline, te sama maslina pada okomito na mrežu, ne razbacuje plod te ne  oštećuje grane i lišće. Čišćenje maslina prije prerade u tom slučaju nije potrebno.

Kupci koji za branje maslina koriste električne tresače Alice Campagnolu imaju zdrave maslinike bez bolesti, u izuzetno dobrim kondicijama bez tretiranja i špricanja poslije berbe.

Maslinari od milja tresače Campagnole Alice zovu i kraljica tresača ili plava tresačica. Glava tresača Aice PRO priliko trešnje radi eliptične pokrete, prsti češlja proizvedeni su od smjese plastika i kristala i vrlo su mekani što pridonosi da prilikom branja ne dolazi do oštećenja i pucanje ploda.

Campagnola je renomirani talijanski proizvođač proizvoda i opreme sa tradicijom većom od 60 god. za maslinarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo. U bogatoj i raznovrsnoj ponudi Entrade d.o.o. može se pronaći sve potrebno za visokokvalitetnu berbu i obradu, od tresača maslina, kompresora, ručnih i baterijskih škara, pila te ostale opreme.

Sajam je bio prilika da se kupcima predstavi novi proizvod iz tvornice “Campagnola” – tresač Alice PRO 58V još bolji još efikasniji sa produženim vremenskim branjem bez punjenja 12 sati.

Tresač Alice PRO 58V je nova, poboljšana inačica najprodavanijeg tresača Alice Pro (Top) u zadnjih 10 godina.

Neke od karakteristike Alice 58V su: tiši motor, napon pokretača od 58V, novi dizajn pokretača, produljena autonomija rada (9/12 h), mogućnost rada sa električnom pilom

Uz  novi tresač Alice 58 V svaki kupac na poklon dobiva originalni Campagnola prsluk i 4 duga rezervna prsta.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim web stranicama Entrade (http://www.entrada.hr/)

17. travanj 2024 21:25