StoryEditorOCM

PROGLAŠENI NAJBOLJIPovjerenstvo 'na mukama': Prirodoslovni muzej ima najljepši vrt

23. lipnja 2017. - 12:01
Nagrada ustanovama otišla je Prirodoslovnom muzeju

Turistička zajednica Metkovića i ove je godine nastavila tradicionalnu akciju nagrađivanja za najuređeniji balkon, okućnicu i vrt ustanove.

Svi zainteresirani mogli su se javiti na raspisani javni poziv te priložiti tri fotografije kandidiranog balkona, vrta ili okućnice. U kategoriji vrta ustanove prijavili su se: Prirodoslovni muzej Metković, udruga Prijatelj, Pravoslavna parohija svetog Đorđa i poduzeće Vindija, dok su se za najljepšu okućnicu prijavili Petar Ilić, Petar Govorko, Dragica Krmek i Ivanka Šiljeg.

Povjerenstvo u sastavu Višna Dal Era, Marlena Ostojić, Tvonko Jerković, Perina Erceg i Magdalena Medar Ujdur obišlo je prijavljene te se na terenu uvjerilo u ljepotu vrtova i okućnica u samom gradu Metkoviću te prigradskim naseljima.

Nakon obilaska i ocjenjivanja povjerenstvo nije imalo nimalo lagan zadatak među prijavljenima izabrati baš one najljepše i najuređenije koji će ponijeti ovogodišnju nagradu Perunika.

Najljepši vrt ustanove po ocjeni stručnog povjerenstva ima Prirodoslovni muzej Metković, a okućnicu Petar Govorko.

U ime Turističke zajednice Metkovića svim natjecateljima je zahvalila direktorica Magdalena Medar Ujdru, koja je istaknula da će se ova hvalevrijedna akcija nastaviti i dogodine.

23. travanj 2024 03:15