StoryEditorOCM

očuvanje okolišaAgrometeorološka radionica na temu "Zaštita prirode, požari raslinja i poljoprivreda" 6. ožujka u Opuzenu

Piše PSD.
26. veljače 2015. - 18:12
vatra

U organizaciji Hrvatskog agrometeorološkog društva i Dubrovačko–neretvanske županije u petak 6. ožujka 2015. u Opuzenu održat će se 4. agrometeorološka radionica, na temu "Zaštita prirode, požari raslinja i poljoprivreda".

Svrha radionice je pružanje agrometeoroloških informacija što većem broju neposrednih korisnika, s ciljem da se očuva i zaštiti okoliš, mikroklima, bioraznolikost i sredozemno raslinje te potakne ruralni razvoj što bi lokalnom stanovništvu omogućilo poboljšanje kvalitete življenja.

Pokrovitelj ove radionice koja će se održati u dvorani hotela Merlot je Ministarstvo za zaštitu okoliša i prirode, a suorganizatori su Državni hidrometeorološki zavod, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatska vatrogasna zajednica, Vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Lovački savez Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske šume d.o.o. Uprava šuma Podružnica Split, Savjetodavna služba, Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen, Neretvanska udruga voćara mandarina, Opuzen Lokalna akcijska grupa Neretva, Grad Opuzen, Grad Metković, Turistička zajednica Metković, Ornitološko društvo „Brkata sjenica“, Metković.

MASLINA
Foto: Ilustracija CROPIX

 

20. travanj 2024 16:32