Otvorene su prijave za jubilarni 20. Noćnjak

Otvorene su prijave za jubilarni 20. Noćnjak

Jubilarna 20. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2018. održat će se u Hotelu Olympia u Vodicama od 15. do 18. ožujka 2018. godine.

Noćnjak godišnje okuplja i povezuje maslinare i uljare, znanstvenike i stručnjake, predstavnike resornih državnih institucija, proizvođače i distributere maslinarsko-uljarske opreme, trgovačke i hotelijersko-ugostiteljske kuće, medije, te ostale subjekte vezane uz maslinarstvo i uljarstvo iz Hrvatske i inozemstva.

Trodnevni program manifestacije otvoren je za sve zainteresirane sudionike, a sadrži znanstveno-stručna predavanja, brojne radionice i degustacije, sajam maslinarstva i uljarstva, Olio bar te izložbu maslinovih ulja i proizvoda od masline, na kojima se promoviraju i kušaju proizvodi dostavljeni na ocjenjivanje.

Rok za dostavu uzoraka na ocjenjivanje 
1. prosinca 2017. – 15. siječnja 2018.

Lokacije za dostavu uzoraka
1. SPLIT
Uzorke dostaviti u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 15. siječnja 2018. radnim danima od pon. - pet. u vremenu od 7,00 – 15,00 sati OSOBNO ili POŠTOM na adresu: Zadružni savez Dalmacije, Split, Kamila Tončića 4, 1. Kat

2. ZADAR
Uzorke dostaviti dana 13. siječnja 2018. (subota) u vremenu od 9,00 – 14,00 sati OSOBNO na adresu: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h

Kako sudjelovati u ocjenjivanju i natjecanju? 

Potrebno je samo popuniti odgovarajuću prijavu i dostaviti uzorke proizvoda sukladno propozicijama.

Na prošlogodišnjem Noćnjaku zaprimljeno je ukupno 377 uzoraka, od čega 97 pakovina maslinovog ulja, 210 otvorenih maslinovih ulja i 70 proizvoda od masline i to iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Hrvatski maslinari dostavili su 254 uzorka, a inozemni maslinari 54 uzorka, od kojih je najveći broj pristigao iz Slovenije.

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE DOZNATI NA OVOM LINKU

Naslovnica Maslinarstvo

Anketa

Prijavljujete li svoje maslinovo ulje na natjecanja?

Pošalji Rezultati