StoryEditorOCM

receptiNamaz od tunjevine, kapara i maslina

Piše PSD.
29. ožujka 2015. - 04:07
Namaz_od_tunjevine_kapara_i_maslina

Skuhajte oko 2 kg tunjevine u komadima. Kad je skuhana, ocijedite je, pa ubacite komade kuhane ribe u mikser, a onda meljite zajedno s 10 dag kapara, 10 dag otkoštenih maslina, 5 dag suhih pomidora ili rajčica, 1 stručkom petrusimula, po 2 lista kadulje i bosiljka, 1 ljutom papričicom, 1 žlicom morske soli te 2 1 dl maslinova ulja.

Kad dobijete glatki namaz, ohladite ga u hladioniku i potom služite na prepečenom kruhu koji ste prethodno natrljali režnjevima češnjaka i maslinovim uljem, zajedno s crnim maslinama.

 VELJKO BARBIERI

 

19. travanj 2024 13:38